Főoldal

Dr. Deák Rita miniszteri biztos sajtótájékoztatója az EKOP-1.2.26 és az EKOP-2.1.23 kiemelt projektek kapcsán

Publikálva: 2014. június 2.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kormányablakok kialakításáért felelős miniszteri biztosa, dr. Deák Rita 2014. május 27-én sajtótájékoztatót tartott az EKOP-1.2.26-2013-2013-0001 „A járási hivatalok informatikai infrastruktúrájának fejlesztése” és az EKOP-2.1.23-2013-2013-0001 „A járási hivatalok integrálása a kormányhivatalok ügyfélszolgálati rendszerébe” kiemelt projektek indulásáról és célkitűzéseiről, különös hangsúlyt fektetve a kormányablakok kialakításának informatikai fejlesztéseire.

Tovább a teljes cikkre

Sikeresen lezárult a lakossági adminisztratív terheket csökkentő Egyszerűsítési Program

Publikálva: 2014. május 13.

Negyven eljárás egyszerűsödött a Magyary Program Egyszerűsítési Programjának keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium közreműködésével az elmúlt egy évben. A programban foglalt feladatok megvalósításával a lakosságnak könnyebbé vált az adminisztráció többek között az adózási, foglalkoztatási, oktatási, ingatlanügyi eljárások terén.

Tovább a teljes cikkre

„Szervezetfejlesztési program megvalósulása a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban” című, „ÁROP-1.2.18/A-2013-2013-0035” kódszámú projekt

Publikálva: 2014. április 30.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Új Széchenyi Terv támogatásával megvalósuló Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Program Szervezetfejlesztési Programjában rögzített feladatait 2014. április 30-i határidővel sikeresen teljesítette.

Tovább a teljes cikkre

A közigazgatás szakmailag, erkölcsében és hivatástudatában is megerősödött

Publikálva: 2014. április 4.

A szétaprózódott, sok szempontból szakmailag is megingott önbizalmú közigazgatás, amely 2010-ben jellemző volt, mára egy szakmailag, erkölcsében és hivatástudatában is megerősödött testület lett – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter az új, okmányirodai funkciókat is ellátó dunaújvárosi kormányablak pénteki avatóünnepségén.

Tovább a teljes cikkre

Közigazgatási reformban Európa éllovasai lehetünk

Publikálva: 2014. március 6.

Magyarországnak jó esélyei vannak arra, hogy a közigazgatási reformban Európa éllovasa legyen, hiszen az OECD már referenciaként ajánlja a többi ország számára a magyar közigazgatási reformot - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Partnerségi program konferencián Veszprémben csütörtökön.

Tovább a teljes cikkre

Kinyílt a magyar közigazgatás az elmúlt négy évben

Publikálva: 2014. február 28.

A magyar közigazgatás az elmúlt négy évben kinyílt, részese lett az egyes országok közigazgatási rendszerei között kialakult versenynek – mondta a közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken a közigazgatási ösztöndíjprogram idei nyitóünnepségén, Budapesten.

Tovább a teljes cikkre

Kompetenciafejlesztési program indult a közigazgatásban dolgozóknak

Publikálva: 2014. január 22.

A Magyary Program keretében elindult a közigazgatási szervek munkatársainak kompetenciafejlesztése. Az európai uniós forrásból finanszírozott projektnek köszönhetően több ezer kormánytisztviselő kompetenciafejlesztése történik meg az ország több pontján. Közlemény.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció