Videó

Megújulás a közigazgatás személyzeti politikájában

Megújulás a közigazgatás személyzeti politikájában2013. augusztus 29.

A Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Program célkitűzéseinek megfelelően a központi közigazgatás személyzeti politikája is megújul. Az elmúlt években lezajlott dimenzióváltásnak köszönhetően a közszolgálat ma már többet jelent a rábízott feladatok egyszerű végrehajtásánál és az állampolgárok kiszolgálásánál. A közigazgatás egyre hatékonyabban reagál az új kihívásokra, és mind az irodai környezetet, mind a dolgozókat felkészültség, precizitás, szakszerűség, gyorsaság, elkötelezettség, segítőkészség és innováció jellemzi. Az ezt lehetővé tevő fejlesztéseket a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a most lezáruló „Humánerőforrás-gazdálkodás a központi közigazgatásban”című ÁROP 2.2.5 számú kiemelt projekt keretében valósította meg.
Rendszeres szakmai képzéseken vehetnek részt a közszolgálati tisztviselők

Rendszeres szakmai képzéseken vehetnek részt a közszolgálati tisztviselők2012. október 7.

Nem érne véget az iskolapaddal a közszolgálati tisztviselők képzése – a Kormány a Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Programmal összhangban nagyobb hangsúlyt fektetne a közigazgatásban dolgozók képzésre. A rendszeresen felfrissített tudás és az új szakmai ismeretek megszerzése javítja a közszolgálatban dolgozók felkészültségét, motivációját és jelentősen segítheti őket egy sikeres szakmai életpályában, másrészt a közigazgatás egészének teljesítményét is javítja. Közlemény.
A jó állam szolgálatában

A jó állam szolgálatában 2012. január 11.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem szerdai alapító ünnepségének kapcsán beszélt a kormány.hu-nak Gál András Levente, a Jó Állam fejlesztési koncepció végrehajtásának összehangolásáért felelős kormánybiztos a köz szolgálatáról, életpályákról és a Ludovika épületéről.
Magyary Program „A Haza üdvére és a Köz szolgálatában”

Magyary Program „A Haza üdvére és a Köz szolgálatában”2011. június 14.

Mindannyiunk közös célja, hogy olyan közigazgatás jöjjön létre, amely barátja az állampolgároknak – jelentette ki Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden a Magyary Zoltán Közigazgatási-fejlesztési Program bemutatóján.